Elselskaber Århus – Sammenlign elpriser i Århus

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 16. juni 2024

Nedenfor kan du sammenligne et udvalg af elselskaber i Aarhus.

Sådan rangerer vi på Billig-Strom.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens eventuelle fremhævede udbydere, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommisionssatsen.

Annonce
Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Find den bedste el i Århus

Er du på udkig efter de bedste elpriser i Århus? Det forstår vi godt. I dag kan du nemlig frit bestemme, hvem der skal være dit elselskab i Århus. Men hvordan finder man det bedste elselskab i Århus? Det skal vi nok fortælle dig meget mere om lige her. 

Sammenlign elpriser i Århus

Når du skal finde billigere strøm i Århus, så anbefaler vi altid, at du starter med at sammenligne elpriserne i Århus. Så får du nemlig et bedre overblik over dine muligheder for el i Århus – og dermed kan du hurtigere spotte den billigste pris. 

For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Århus øverst på denne side baseret på udvalget på Billig-Strøm.dk. Så kan du hurtigt og nemt sammenligne deres priser og produkter.

 

Liste over elselskaber i Århus

Nedenfor har vi sammensat en liste over de bedste elselskaber i Århus ifølge Billig-Strøm.dk:

Elselskab Pris pr kWh Månedlig pris
Vest Energi 2,24 kr. 372,93 kr.
Gasel 2,26 kr. 376,27 kr.
Modstrøm 2,27 kr. 377,93 kr.
OK 2,29 kr. 381,62 kr.
Go' Energi 2,30 kr. 382,93 kr.
NettoPower 2,30 kr. 383,18 kr.
Energi Fyn 2,34 kr. 389,18 kr.
Velkommen 2,35 kr. 392,27 kr.

Tallene tager udgangspunkt i priserne for Vestdanmark og med et forbrug på 2000 kWh årligt.
Senest opdateret: 15. June 2024

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en kWh i Aarhus?

Prisen pr. kWh afhænger af flere parametre – og det afhænger bl.a. af, hvilket elselskab du har og deres elpris. Her på siden kan du se en oversigt over de bedste elselskaber i Aarhus og deres elpriser.

 

Hvem kan tilbyde den billigste el i Aarhus?

I dag er der mange elselskaber, som kan tilbyde strøm til konkurrencedygtige priser. Vi har derfor samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Aarhus, så du hurtigt og nemt kan sammenligne priserne.

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.