El Aalborg – Sammenlign elselskaber i Aalborg

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 16. juni 2024

Nedenfor kan du sammenligne et udvalg af elselskaber i Aalborg.

Sådan rangerer vi på Billig-Strom.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens eventuelle fremhævede udbydere, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommisionssatsen.

Annonce
Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Find de bedste elselskaber i Aalborg

Hvis du er usikker på, hvilket elselskab i Aalborg, du skal vælge, så er du kommet til det rette sted. Der er nemlig mange muligheder, når det drejer sig om el-leverandører i Aalborg, og du har derfor gode chancer for at finde det rette elselskab for dig.

Men hvordan finder du de bedste elpriser i Aalborg? Her på denne hjemmeside kan du finde en liste over de bedste muligheder for el i Aalborg ifølge Billig-Strøm.dk, så du hurtigt og nemt kan finde det rette elselskab.

Sammenlign elpriser i Aalborg

Det kan være udfordrende at holde styr på de mange el-udbydere i Aalborg og deres elpriser, men vi vil gøre det lettere for dig. Øverst på denne side har vi nemlig samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Aalborg ifølge Billig-Strøm.dk, så du hurtigt og nemt kan sammenligne elpriserne – og dermed finde billig el i Aalborg.

 

Find den bedste el i Aalborg

Aalborg og el kan virke uoverskueligt for nogle, men med vores sammenligning af elselskaber i Aalborg kan du langt lettere finde frem til de mest fordelagtige elpriser i Aalborg, der passer til dit budget. Du har heldigvis frit valg blandt de mange forskellige elselskaber i byen. Aalborgs elforsyning er større, end de fleste tror. Derfor kan det være en hjælpende hånd at have for at gennemskue de forskellige el-leverandører i Aalborg.

 

Liste over elselskaber i Aalborg

Der findes mange elselskaber i Aalborg, som du frit kan vælge imellem. Men hvilket skal du vælge? Herunder har vi samlet en liste over de elselskaber, der i øjeblikket tilbyder den bedste strøm i Aalborg ifølge Billig-Strøm.dk:

Elselskab Pris pr kWh Månedlig pris
Vest Energi 2,24 kr. 372,93 kr.
Gasel 2,26 kr. 376,27 kr.
Modstrøm 2,27 kr. 377,93 kr.
OK 2,29 kr. 381,62 kr.
Go' Energi 2,30 kr. 382,93 kr.
NettoPower 2,30 kr. 383,18 kr.
Energi Fyn 2,34 kr. 389,18 kr.
Velkommen 2,35 kr. 392,27 kr.

Tallene tager udgangspunkt i priserne for Vestdanmark og med et forbrug på 2000 kWh årligt.
Senest opdateret: 15. June 2024

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket elselskab er bedst i Aalborg?

Der findes mange gode elselskaber i Aalborg, og det kan derfor være svært at vurdere, hvilket man skal vælge. Her på siden kan du derfor sammenligne alle de bedste elselskaber i Aalborg.

 

Kan man få grøn strøm i Aalborg?

Ja, det kan man godt. I dag tilbyder størstedelen af de danske elselskaber nemlig mulighed for grøn strøm. Du kan se en oversigt over alle de elselskaber, der tilbyder grøn strøm lige her.

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.